Partizan hoće bodove iz Moskve

Izvor: TvojPortal.com, 27.Sep.2012, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan hoće bodove iz Moskve

Tvoj portal.com
NAPAD na bodove, klapa broj dva! Rukometaši Partizana prošle sezone igrali su sporedne uloge na platnu Lige šampiona, ali ovoga puta osećaju da neće biti samo statisti. Crno-beli žele da se oslobode okova uloge autsajdera, a prvu od deset prilika da pokažu zube imaće protiv ekipe Čehovski Medvedi, večeras (18.30, RTS 2, Arenasport 1) u Moksvi.


Moćni rivali u A grupi opet ne >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << daju srpskom šampionu mnogo izgleda za četvrto mesto koje vodi u drugu fazu, ali ni mlada četa iz Humske više nije tako "zelena". Zrela je za neko iznenađenje, možda već protiv ruskog predstavnika.
- Pre dve godine su igrali finalni turnir Lige šampiona, pa je jasno da se radi o veoma ozbiljnom timu. Ipak, nećemo se predati tako lako, nismo došli u Moskvu turistički. Daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo se vratiti sa nekim bodom - optimista je Marko Pavlović (29), pojačanje na levom beku i jedan od iskusnijih u redovima "parnog valjka".
Deceniju mlađi Bogdan Radivojević ima jednake zalehi samopouzdanja.
- Nismo poneli belu zastavu, želimo bodove. Cilj nam je da se u svakom momentu borimo i damo sve od sebe do poslednjeg minuta. Videćemo da li će to biti dovoljno - podvukao je adut Brkovića na desnom krilu.
Šef stručnog štaba Partizana od svojih pulena traži samo da pokažu karakter.
- Prošle godine smo bili u euforiji, navikavali smo se na veliko takmičenje. Sada moramo da budemo konkretniji. Verujem da nećemo počinjati svaku utakmicu sa 0:5 ili 1:7. Nije realno obećavati pobedu ni u jednom duelu, pogotovo ne protiv ekipe koju čini gotovo kompletna ruska reprezentacija, pojačana slovačkim golmanom Štohlom. I to usred Moskve. Ali, želim da momci igraju hrabro i odvažno, kao Srbija prošlog vikenda u Nemačkoj - poručio je Aleksandar Brković.

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.