Izvor: RTS, 19.Jan.2021, 08:42

Partizan gost Metropolitansa u Parizu

Košarkaši Partizana gosti su francuskog Metropolitansa u meču drugog kola Top 16 faze Evrokupa. Utakmica u Parizu počinje u 20.45, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Košarkaši crno-belih će i u duelu sa Metropolitansom pokušati da ponove igru kojom su nadigrali Trento, a trener Saša Filipovski smatra da je šansa njegovog tima prvenstveno u dobroj taktičkoj igri odbrane.

Na drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << strani, Metropolitans u meč na svom terenu ulazi sa dodatnim samopouzdanjem posle pobede na gostovanju u Krasnodaru protiv Lokomortive Kubanj.
Duel košarkaša Partizana i Metropolitansa u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa u Parizu počinje u 20.45, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan traži "brejk" u Parizu

Izvor: B92, 19.Jan.2021

Košarkaši Partizana će u utorak od 20:45 igrati protiv francuskog Metropolitana u Parizu u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.