Partizan duguje 22 miliona, ali Vučelić je optimističan

Izvor: RTS, 15.Jul.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan duguje 22 miliona, ali Vučelić je optimističan

Fudbalski klub Partizan duguje oko 22 miliona evra, potvrdio je danas predsednik crno-belih Milorad Vučelić nakon Skupštine kluba. On je tom prilikom rekao da ipak postoje potencijali da se taj dug sanira.
Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << usvojio danas finansijski izveštaj na Skupštini u Sportskom centru Teleoptik.

"Dug je bio 15 miliona kad smo došli, ali je skrivenom dokumentacijom, spora oko Živkovića bio u stvari oko 22 milona. Oko 12 milona smo platili starih dugova, prethodnih uprava, a sada je obim između 21,5 miliona i 22 milona. Postoje potencijali da se sanira, posebno ako se desi novi sponzorski ugovor", rekao je Vučelić za TV Partizan.
On je najavio da bi uskoro mogla da stignu pojačanja.
"Nismo imali prihod iz Evrope prošle godine. Čeka nas ovi pokušaj. Milošević je rekao da je prezadovoljan, a kada je on, onda smo i mi. Igrači iz omladinske škole su pokazali napredak. Radi se i na pojačanjima", zaključio je on.
Ispred SC Teleoptik bio je i protest grupe navijača, nezadovoljnih radom uprave kluba, koji su prostorije kluba gađali jajima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČELIĆ PROGOVORIO O DUGU CRNO-BELIH: Partizan u minusu između 21,5 i 22 miliona

Izvor: Kurir, 15.Jul.2019

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić pričao je o finansijskom stanju kluba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.