Partizan - A sada i jedna ostavka! Biće još velikih promena u klubu!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - A sada i jedna ostavka! Biće još velikih promena u klubu!

Nove detalje na današnjoj sednici Skupštine Partizana izneo je i Vladimir Vuletić.

Posle izbora predsednika i Upravnog odbora kluba, kao i Ivana Ćurkovića za počasnog predsednika, reč na Skupštini crno-belih dobio je Vladimir Vuletić koji je otkrio kakvih će novina biti još u Partizanu u predstojećem periodu.

On je na kraju svog dužeg izlaganja potvrdio da će podneti ostavku na mesto predsednika Nadzornog odbora, s obzirom da će u narednom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obavljati dužnost potpredsednika kluba.

''S obzirom na imenovanje na mesto potpredsednika kluba, najavljujem svoju ostavku na funkciju predsednika Nadzornog odbora'', poručio je Vuletić.

On je prethodno govorio i o pokušajima da Partizan konačno ostvari pravo vlasništva nad stadionom u Humskoj, ali i najavio promenu Statuta kluba.



''Nadzorni odbor je tesno sarađivao sa pravnim timom u vezi sa vlasništvom nad stadionom. Po organizacionoj formi FK Partizan je podoban da mu bude preneto pravo na nepokretnosti koje je radnije bilo u svojini Vojske.

Nadzorni odbor FK Partizan očekuje pozitivan ishod u korist FK Partizan kao vlasnika našeg stadiona.

U skladu sa Zakonom o sportu koji nalaže da unutrašnje akte uskladi sa svojim odredbama, FK Partizan namerava da inicira donošenje novog Statuta kluba, posebno u vezi sa privatizacijom, jezičkim rogobatnostima, stilskim nejasnoćama i pravno dvosmislenim normama, da onima koji dolaze posle nas ostavimo univerzalan, vanvremenski pravni akt jer je Partizan iznad svakog pojedinca i to nije fraza'',
poručio je Vuletić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.