Parma savladala šampiona

Izvor: RTS, 11.Apr.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parma savladala šampiona

Fudbaleri Juventusa doživeli su drugi poraz u sezoni, pošto su na gostovanju izgubili od Parme, poslednjeplasirane ekipe na tabeli, sa 1:0 u utakmici 30. kola Serije A.

Jedini gol na meču postigao je Hose Mauri u 60. minutu. Mauri je dobro ispratio polukontru svoje ekipe i završio je lepim udarcem sa ivice šesnaesterca.
Juventus je i dalje prvi na tabeli Serije A sa 70 bodova, ali njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednost u odnosu na drugoplasiranu Romu sada iznosi četrnaest bodova, s tim da Roma u nedelju igra svoj meč 30. kola protiv Torina.
S druge strane, Parma je i dalje poslednja na tabeli sa 16 bodova.
Fudbaleri Đenove su na svom terenu savladali Kaljari sa 2:0, a golove za pobedničku ekipu postigli su Mbaje Niang u 52. i Jago Falke šest minuta kasnije.
Đenova je deveta na tabeli sa 41 bodom, dok je Kaljari na pretposlednjem, 19. mestu, sa 21 bodom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parma dobila Juve, Inter siguran

Izvor: B92, 11.Apr.2015

Fudbaleri Parme pobedili su Juventus na svom terenu sa 1:0 u prvom meču 30. kola italijanske Serije A...Parma je vezala drugu pobedu, ali je i dalje na dnu tabele sa 16 bodova. Pobedu sojoj ekipi doneo je Mauri u 60. minutu. On je posle centaršuta Belfodila bio sam na 16 metara od gola i lako savladao...

Nastavak na B92...

Parma bolja od Juventusa, trijumf Intera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2015

Fudbaleri Parme priredili su veliko iznenađenje u 30. kolu Serije A savladavši večeras na domaćem terenu vodeći Juventus rezultatom 1:0 (0:0)...Juventus je nastupio u kombinovanom sastavu, što je Parma iskoristila i nanela torinskom klubu tek drugi poraz u šampionatu, a prvi još od 29. oktobra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Parma savladala šampiona, konačno trijumf Intera

Izvor: RTS, 11.Apr.2015

Fudbaleri Juventusa doživeli su drugi poraz u sezoni, pošto su na gostovanju izgubili od Parme, poslednjeplasirane ekipe na tabeli, sa 1:0 u utakmici 30. kola Serije A. Inter sa 3:0 slavio u Veroni. . .Jedini gol na meču...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.