Parma i Sampdorija igrali utakmicu bez značaja, došao veliki prelaz!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2020, 19:15

Parma i Sampdorija igrali utakmicu bez značaja, došao veliki prelaz!

Veliki preokret.

U okviru 34. kola Serije A ekipa Sampdorije je stigla do pobede nad Parmom u duelu koji ništa ne znači niti jednoj, niti drugoj ekipi, osim kada se radi o konačnom plasmanu.

Rezultat je bio 2:3 (2:0).

Žervinjo je doveo Parmu u prednost u 18. minutu, da bi Kaprarijev gol bio poništen par minuta nakon toga kada je Parma mogla da dođe do 2:0.

Došla je u 40. minutu, tada je Berešinski poslao loptu u svoju mrežu.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u drugom poluvremenu ekipa Klaudija Ranijerija je uspela da preokrene rezultat. Uveo je Ranijeri Maronija i Bonacolija i odmah dobio rezultat, Čabo je smanjio u 48. minutu, da bi Kvaljarela izjednačio u 69. minutu.

Upravo Bonacoli donosi pobedu u 78. minutu za Đenovljane.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sampdorija "okrenula" i preskočila Parmu

Izvor: RTS, 19.Jul.2020

Fudbaleri Sampdorije savladali su u gostima Parmu sa 3:2 u meču 34. kola Serije A. . Utakmica na stadionu "Enio Tardini" bila je i više nego uzbudljiva...Domaćin je poveo golom Žervinja u 18. minutu..Kaprari je zatresao mrežu šest minuta kasnije, ali je poništen gol...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.