Parižani podelili prve utiske sa Marakane: Večeras je tiho... (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parižani podelili prve utiske sa 'Marakane': "Večeras je tiho..." (foto)

Prvi utisci "Svetaca" sa najvećeg srpskog stadiona.

Zatišje pred buru!

Tako bi na najbolji način moglo da se opiše večerašnja atmosfera na stadionu "Rajko Mitić" pred trening koji će odraditi ekipa Pari Sen Žermena.

"Sveci" su ranije danas doputovali u srpsku prestonicu, a večeras će se Tomas Tuhel obratiti novinarima i zatim izvesti svoje izabranike na teren stadiona "Rajko mitić".

Biće to prilika da se fudbaleri Pari Sen Žermena upoznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa stadionom Crvene zvezde i osete teren, ali ne i atmosferu koja ih očekuje na sutrašnjoj utakmici.

Toga su svesni i administratori Tviter naloga PSŽ-a na engleskom jeziku.

"Tiho je na 'Marakani'... Sutra veče će biti druga priča", stoji u objavi PSŽ-a.

Nema dileme, stadion "Rajko Mitić" sutra će biti ispunjen do poslednjeg mesta, pa će i fudbaleri Pari Sen Žermena moći da se uvere u priče koje su stigle do njih, a koje se tiču sjajne atmosfere koju prave pristalice Crvene zvezde.

Utakmica 6. kola Grupe C između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena igra se sutra od 21 čas.

📍Belgrade 🇷🇸

🏟️ All quiet at the "Marakana"... tomorrow night will be a different story.

🔴🔵 #AllezParis pic.twitter.com/2FNwSZAg37

— Paris Saint-Germain (@PSG_English) 10. децембар 2018.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuhel: Očekujemo Nejmara sutra, idemo na pobedu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018

Tomas Tuhel, trener Pari sen Žermena rekao je na pres konferenciji pred duel sa Crvenom zvezdom kako se očekuje nastup Nejmara na stadionu "Rajko Mitić"...- Očekujemo Nejmara da će igrati sutra, radio je individualno - rekao je Nemac...Šta je to što PSŽ-u daje samopouzdanje pred odlučujući...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.