Pao dogovor: Milivojević i zvanično Olimpijakosov!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao dogovor: Milivojević i zvanično Olimpijakosov!

Dve strane su pronašle zajdeničko rešenje, Luka Milivojević je i zvanično postao igrač Olimpijakosa! Čelnici pirejskog kluba proteklih dana su intenzivno vodili pregovore sa upravom Anderlehta oko kupovine srpskog veziste Luke Milivojevića, čija je izlazna klauzula na kraju sezone iznosila 2.700.000 evra, što je bila prevelika cifra za Grke, pa je nastavljeno sa pregovorima.

Olimpijakos ostaje bez pluća: Milivojević se vraća u Anderleht
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Prema informacijama iz grčkih medija crveno-beli iz Pireja sa Belgijancima su se dogovorili za obeštećenje od 2.300.000 evra, a srpski vezista će potpisati ugovor na četiri godine.

Milivojević je prošlu sezonu igrao kao pozajmljen igrač na Karaiskakiju, gde je ubrzo postao od glavnih šrafova grčkog šampiona i praktično natereao Olimpijakos da napravi ovakav potez.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.