Palermo poveo, pa jedva sačuvao glavu u Udinama!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palermo poveo, pa jedva "sačuvao glavu" u Udinama!

Udineze je ugostio Sicilijance u 29. kolu Serije A, na "Dačija Areni" slavili su ubedljivo.

Izabranici Luiđija Delnerija slavili su na svom terenu sa ubedljivih 4:1 (1:1).

Gosti sa Sicilije poveli su u 12. minutu preko Salaja, a domaćin je preko Toroa uspeo da izjednači do poluvremena.

Ipak, rapsodija "Zebri" u nastavku, igrao se 60. minut kada je Duvan Zapata doneo preokret domaćinu.

Bivši igrač Valensije Rodrigo De Paul, povisio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prednost domaćina na 3:1 samo devet minuta kasnije.

Gosti su u još veći kanal upali u 74. minutu, kada je iskusni Alesandro Dijamanti zaradio direktan crveni karton, nakon što je "uvalio lakat" strelci trećeg gola za domaćina De Paulu.

Mladi hrvatski čuvar mreže Palerma Posavec kapitulirao je i četvrti put, kada je put do njegove mreže pronašao Čeh Jankto.

Udineze je 12. sa 36 osvojenih bodova, dok je Palermo prvi ispod crte sa 21 bodom manje od večerašnjih rivala, kao i sa sedam bodovao manje od sigurne zone, te je sve izvesnije da će naredne sezone igrati Seriju B.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ludnica na "Kamp Nou", četiri gola, preokret i crveni karton! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017

Sjajan meč u Kataloniji između Barselone i Valensije...Poveli su gosti u 29. minutu preko Mangale, bivši fudbaler Mančester sitija bio je najbolji u skoku posle kornera koji je izveo Pareho...Ipak, odbrana "Slepih miševa" samo šest minuta kasnije zaboravlja na Luisa Suareza, koji iza zadnje linije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.