Pada novi rekord - Barsa ostaje bez Nejmara!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pada novi rekord - Barsa ostaje bez Nejmara!

Izgleda da je na pomolu najveći transfer svih vremena.

Pouzdani 'Bleacher Report' se poziva na svoje izvore u Španiji prenosi da vest da je Pari Sen-Žermen rešio da aktivira otkupnu klauzulu iz Nejmarovog ugovora sa Barselonom u vrednosti od 222 miliona evra.

U slučaju da je ovo tačno, Kataloncima će ostati vezane ruke i kapiten Brazila će posle četiri godine na 'Nou Kampu' otići u "Grad svetlosti".

Predsednik 'Svetaca' Nasr Al-Kelaifi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još sinoć najavio ovakav scenario, no sačekajmo ozvaničenje sa 'Parka Prinčeva' ili 'Nou Kampa'.

U slučaju da je oa informacija tačna, ovo će biti novi svetski rekord kada su transferi u pitanju, a PSŽ sa Nejmarom i Danijem Alvešom u timu ističe ozbiljnu kandidaturu za osvajanje Lige šampiona naredne sezone.

Neymar aceita proposta do PSG. Clube francês pagará os 222 milhões de euros. Em instantes mais detalhes no @Esp_Interativo

— Marcelo Bechler (@marcelobechler) July 18, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.