Atletiko bi kupio najveći promašaj PSŽ-a

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko bi kupio najveći promašaj PSŽ-a

Spremna i ponuda od 18.000.000 evra pišu poljski mediji

Posle fantastičnih igara u Sevilji i prelaska u Pari Sen Žermen za čak 33.600.000 evra, Gžegož Krihovjak nije uspeo da se izbori za mesto u francuskom klubu i sada je na izlaznim vratima. Kako pišu poljski mediji, on bi od januara mogao da zaigra za Atletiko Madrid.

Jorgandžije su upoznate sa njegovim kvalitetima, on dobro poznaje španski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbal, a cena bi mogla da bude oko 18.000.000 evra.

Unaj Emeri ne računa na bivšeg igrača Sevilje, a izostavio ga je iz tima za turneju po Sjedinjenim Američkim Državama. Stvari tako stoje.

Od pojačanja za 30.000.000 do igranja za amatere: Priča o najvećem promašaju Pari Sen Žermena

Do sada su se sa Krihovjakom, igračem koji igra na poziciji zadnjeg veznog, povezivali Inter iz Milana i Galatasaraja. Ipak, Atletiko ima keca u rukavu, nije mala stvar doći i sarađivati sa Dijegom Simeoneom.

Španski mediji pišu da bi Atletiko mogao da napravi sličnu kombinaciju kao sa Vitolom koji če igrati za Las Palmas.

Atletiko je želeo Krihovjaka još dok je bio u Sevilji, ali nisu mogli da se nose sa ponudom bogatog Pari Sen Žermena.

Možda su Madriđani dočekali pravi momenat.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.