PUKLA KASA: Vlahović POTPISAO! Srbin nastavlja karijeru u OVOM klubu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 17:01

PUKLA KASA: Vlahović POTPISAO! Srbin nastavlja karijeru u OVOM klubu!

Papreno.

Saga oko Dušana Vlahovića je završena! Napadač Fiorentine i reprezentacije Srbije potpisaće novi trogodišnji ugovor sa članom Serije "A", koji će vredeti šest miliona evra po sezoni!

Mučio se Liverpul u prvom kolu protiv Milana i slavio sa 3:2, a ako večeras (21.00) kao gost savlada Porto biće blizu osmine finala. Kvota na dvojku je 1,75, na duplu šansu 1X 2,20, a na 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Liverpul. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako prenose italijanski mediji, Vlahovićev aktuelni ugovor ističe u junu 2023. godine, a uprava mu je ponudila novi, koji bi do leta 2025. koji bi trebalo da mu donese 18.000.000 evropskih novčanica.

Čelnici Fiorentine su tako "zarobili" srpskog golgetera, pa će ko god bude želeo da ga angažuje, morati da izdvoji 80.000.000 evra, po klauzuli koja stoji u novom ugovoru.

Corriere dello Sport: "Fiorentina, rinnovo da 18 milioni a Vlahovic. Con clausola" https://t.co/StRa8f4scM

— informazione sport (@infoitsport) September 28, 2021

Bivši igrač Partizana je u dosadašnjem toku sezone već postigao šest golova, četiri u prvenstvu i dva u Kupu Italije.

Poslednji pogodak dao je prethodnog vikenda, što mu je ukupno 31. gol u dresu Fiorentine, a zanimljivo je da se sada izjednačio na listi srpskih strelaca na "čizmi" sa legendarnim Vladimirom Jugovićem, koji je u Italiji nosio dresove Sampdorije, Juventusa, Lacija i Intera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.