Porto igra atomski fudbal, ali u goste stiže Liverpul od kojeg na “Dragau” opravdano strepe

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 09:57

Porto igra atomski fudbal, ali u goste stiže Liverpul od kojeg na “Dragau” opravdano strepe

Tradicija na strani Engleza.

Posle uvodnog kola B grupe Lige šampiona Porto i Liverpul mogu da budu vrlo zadovoljni.

Mučio se Liverpul u prvom kolu protiv Milana i slavio sa 3:2, a ako večeras (21.00) kao gost savlada Porto biće blizu osmine finala. Kvota na dvojku je 1,75, na duplu šansu 1X 2,20, a na 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Liverpul.

Portugalski velikan dočekuje legendarni engleski klub u dobrom raspoloženju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle remija sa Atletikom u Madridu (0:0), dok su “redsi” u zanimljivoj utakmici na “Enfildu” bili bolji od Milana rezultatom 3:2.

“Zmajevi” su posle starta elitnog evropskog takmičenja osvojili šest bodova u nacionalnom šampionatu i veruju da mogu da nastave sa pozitivnim rezultatima i protiv tima Jirgena Klopa. Tradicija je, međutim, na strani Liverpula koji je u poslednje tri i po godine tri puta slavio u međusobnim duelima uz jedan remi.

Englezi su bili ubeljivi u Portu oba puta napunivši mrežu domaćina (5:0 u osmini finala u sezoni 2017/2018) i 4:1 u četvrtfinalu 14 meseci kasnije.

Liverpul je postigao po tri gola u poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima, problem je što je za vikend u prvenstvenom meču i primio tri pogotka od Brentforda.

Meč na stadionu “Dragao” je na programu u utorak od 21 čas.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KUP SRBIJE: Zvezda na noge PRVOLIGAŠU, a Partizan čeka SRPSKOLIGAŠA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021

Dueli su na programu 27. oktobra...Izvučeni su parovi šesnestine finala Kupa Srbijeu fudbalu. Crvena zvezda u odbranu trofeja kreće iz Inđije, gde će gostovati istoimenom prvoligašu, dok će Partizan dočekati ekipu iz trećeg ranga - Srpske lige istok Trajal iz Kruševca...Mučio se Liverpul...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.