Izvor: HotSport.rs, 05.Feb.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLA BRUKA: Navijač uleteo na teren i krenuo da bije saigrača Luke Milivojevića! (VIDEO)

Srpski reprezentativac stigao je na ‘ostrvo’ u rekordnom transferu za Kristal Palas, navijači su ga oduševljeno dočekali, ali je u prvoj utakmici doživeo veoma neprijatnu situaciju.

Jučerašnju utakmicu Premijer lige između Kristal Palasa i Sanderlenda obeležila je kanonada od strane gostiju i četiri gola za poluvreme, što je žestoko izprovociralo jednog navijača Palasa, te je odlučio da sam potraži pravdu na terenu.
Najviše ga je iznervirao Demijan Dilejni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kome je navijač lično želeo da saspe u lice šta je imao, a nije imao samo reči i uvrede, već su ‘spremne’ bile i pesnice, koje bi sigurno došle do Dilejnija da nije bilo redara.

(Izvor: youtube / Its Tides)
Dilejni je odmah zamenjen u pauzi, te je jasno ko je bio najveći krivac za 0:4 na poluvremenu.
Ovakav potez navijača ne treba opravdavati, ali zaista, Sanderlend ih je bukvalno odučio od fudbala.

(Izvor: youtube / Football HD)
The post PUKLA BRUKA: Navijač uleteo na teren i krenuo da bije saigrača Luke Milivojevića! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.