Rasulo u novom klubu Luke Milivojevića: Navijač upao na teren i krenuo da bije svog igrača?! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Feb.2017, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasulo u novom klubu Luke Milivojevića: Navijač upao na teren i krenuo da bije svog igrača?! (VIDEO)

Fudbaleri Kristal palasa doživeli su tešku blamažu u 24. kolu Premijer lige.

Sanderlend je ponizio tim iz Londona rezultatom 4:0, a da stvar bude još tragičnja po domaći tim, "crne mačke" su sve golove postigle u prvom poluvremenu.

Bio je to totalni šok za navijače Palasa.

Mnogi od njih su negodovali, zviždali i psovali igrače, zahtevali da skinu "sveti dres",  ali jedan je otišao dalje u izlivu besa i frustracije: upao je na teren i ustremio se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ka defanzivcu Demienu Dilejniju.

Zahvaljujući reakciji redara "uljez" je sprečen u nameri da se fizički obračuna sa fudbalerom koji je već bio dobro ošamućen posle četiri gola, pa na pretnju navijača gotovo da nije ni reagovao.

Dilejni je u poluvremenu zamenjen.

Podsetimo da je srpski reprezentativac Luka Milivojević odnedavno član londonskog kluba kome, kako stvari stoje, predstoji grčevita borba za opstanak.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PUKLA BRUKA: Navijač uleteo na teren i krenuo da bije saigrača Luke Milivojevića! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Feb.2017, 13:52

Srpski reprezentativac stigao je na ‘ostrvo’ u rekordnom transferu za Kristal Palas, navijači su ga oduševljeno dočekali, ali je u prvoj utakmici doživeo veoma neprijatnu situaciju.. . Jučerašnju utakmicu Premijer lige između Kristal Palasa i Sanderlenda obeležila je kanonada od strane gostiju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.