PSŽ mesec dana bez Nejmara

Izvor: Beta, 11.Feb.2021, 18:33

PSŽ mesec dana bez Nejmara

Napadač Pari Sen Žermena Nejmar odsustvovaće četiri nedelje sa terena zbog povrede aduktora leve noge, saopštio je danas taj fudbalski klub.Brazilac je povredio na utakmici francuskog kupa protiv Kaena u sredu.Ovo znači da bi Nejmar mogao da propusti obe utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Barselone. Prvi meč se igra u utorak u Barseloni, dok je revanš 10. marta u Parizu.  Nejmar je 2018. godine propustio osminu finala protiv Real Madrida zbog povrede, a sledeće godine dvomeč sa Mančester junajtedom. Oba puta PSŽ je eliminisan. Brazilac je 2020. vodio PSŽ do prvog finala Lige šampiona koji je francuski klub izgubio od Bajerna iz Minhena sa 1:0.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki udarac za Svece: Nejmar ne igra protiv Barse!

Izvor: N1 televizija, 11.Feb.2021

Napadač Pari Sen Žermena Nejmar zbog povrede mišića leve noge odsustvovaće sa terena najmanje mesec dana, što znači da gotovo sigurno propušta dvomeč osmine finala Lige šampiona sa Barselonom.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.