PSŽ i Inter konačno pronašli zajednički jezik, sada kreće žurka!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 19:41

PSŽ i Inter konačno pronašli zajednički jezik, sada kreće žurka!

Ovo se čekalo!

Mauro Ikardi će ostati u Pari Sen Žermenu, koji je konačno pronašao zajednički jezik sa Interom.

Ovu vest preneli su brojni izvori, ali što je bitnije, i dva vodeća u Italiji i Francuskoj - Skaj sport i La Parisijen.

U protekla 24 sata, PSŽ i Inter su napredovali u pregovorima i nalaze na korak od konačnog dogovora.

PSŽ će umesto planiranih 70 miliona evra, što stoji kao otkupna opcija u ugovoru o pozajmici, platiti 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odmah i još 10 kroz "garantovane" bonuse.

Ikardi je stigao u PSŽ za 13 miliona evra na godinu dana, postigao je 20 golova i dodao četiri asistencije na 31 utakmici i zaslužio je ostanak.

Šta sada sledi?

Svi znamo da se čekao ovaj dogovor, jer u tom slučaju Inter ima dovoljno novca da kreće u nove investicije i da pusti Lautara Martineza u Barselonu, dok bi u Milano iz Pariza mogao Edinson Kavani, kao slobodan igrač.

La Gazeta je baš pre neki dan plasirala zanimljivu naslovnicu uz naslov "Tango u Parizu", gde je u centar daljih transfera stavio dogovor Pari Sen Žermena i Intera oko Maura Ikardija.

U tom slučaju Inter može da pusti Lautara u Barselonu, i može da ponudi veću platu Kavaniju, a Ikardi bi ostao na Parku prinčeva i svi srećni.

Videćemo da li će to biti dalji razvoj situacije, ali deluje da ide u pravom smeru.

Kavani traži trogodišnji ugovor, Inter mu toliko i nudi, ostala je još plata koja je kamen spoticanja, dok Lautaro samo čeka da krene da "peške" u Barselonu...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo! Interu se smeši brk, sjajan posao, sad pominju i Srbina!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 09:08

Transfer realizovan, Inter je pre prelaznog roka napravio najznačajniji korak. Šta je sledeće?..Italijanski listovi tvrde da je sve gotovo, Inter je spustio cenu, 60 miliona, plus pet bonusa, Mauro Ikardi je novi igrač Pari Sen Žermena...Pozajmica je pretvorena u otkup ugovora, pa će, ako ne bude...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.