Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2020, 19:38

Ikardi se dogovorio sa Pari Sen Žermenom o transferu

Fudbaler Intera Mauro Ikardi postigao je dogovor sa Pari Sen Žermenom o transferu vrednom 60 miliona evra, uključujući bonuse, preneli su italijanski i argentinski mediji.

Ikardi je ove sezone igrao na pozajmici u Pari Sen Žermenu za 13 miliona evra, a francuski klub imao je mogućnost da otkupi ugovor za još 70 miliona evra.

Pari Sen Žermen je tražio od italijanskog kluba da smanji cenu, a kako su preneli Skaj Sport Italija i Parizijen, pregovorili su napredovali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u prethodna 24 sata i dogovor je praktično postignut.

Argentinski Ole preneo je da će transfer koštati 60 miliona evra, a italijanski su precizirali da će koštati 50 miliona uz 10 miliona evra bonusa.

Ikardi je odigrao 31 utakmicu za Pari Sen Žermen i postigao je 20 golova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ i Inter konačno pronašli zajednički jezik, sada kreće žurka!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020

Ovo se čekalo!..Mauro Ikardi će ostati u Pari Sen Žermenu, koji je konačno pronašao zajednički jezik sa Interom...Ovu vest preneli su brojni izvori, ali što je bitnije, i dva vodeća u Italiji i Francuskoj - Skaj sport i La Parisijen...U protekla 24 sata, PSŽ i Inter su napredovali u pregovorima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.