PRVO PA MUŠKO: Saša Ilić trijumfalno debitovao, njegov tim zabeležio prvu pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 22:08

PRVO PA MUŠKO: Saša Ilić trijumfalno debitovao, njegov tim zabeležio prvu pobedu

Samo neka tako nastavi.

Srpski stručnjak Saša Ilić je odmah na debiju upisao prvi trijumf kao trener grčkog kluba Atromitosa. Njegov tim je savladao Panetolikos 3:2.

Panetolikos je poveo preko Almeide Duartea u 24. minutu, da bi izjednačio francuski defanzivac Gaetan Robaj u 49. Isti igrač je Atromitosu doneo potpun preokret u 74, ali je samo osam minuta kasnije novo poravnanje doneo Lijavas.

Pobednik je odlučen pogotkom napadača Ilićevog tima Nikosa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vergosa u 90+5.

Centralni vezista Panetolikosa Perez dobio je drugi žuti karton u 11. minutu nadoknade, pa su gosti sa desetoricom okončali meč.

Ovo je prvi trijumf Atromitosa u prvenstvu i sa šest bodova su trenutno na 11. poziciji grčkog šampionata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.