PROVOKACIJE SE NASTAVLJAJU: Dron sa mapom Velike Albanije i na utakmici u Valoni!

Izvor: Press, 18.Okt.2014, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOKACIJE SE NASTAVLJAJU: Dron sa mapom Velike Albanije i na utakmici u Valoni!

Samo dva dana nakon incidenta na kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo između reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu, stadion u albanskom gradu Valoni preleteo je dron sa zastavom na kojoj je bila mapa takozvane Velike Albanije.
Kako prenosi AP, na snimcima utakmice prve albanske lige između klubova FK Fljamurtari Valona i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << FK Skenderbeg u petak, mogao se videti dron sa tom zastavom.

Utakmica, prema vesti koju je preneo i bečki dnevnik "Virčaftsblat", nije prekinuta i završena je nerešenim rezultatom 1:1.

Predstavnici klubova i policija nisu se izjašnjavali povodom ovog događaja, prenose mediji.

PROČITAJTE JOŠ:
Nilsen: Problem nedosledno delovanje protiv nasilnih navijača
Britanski “Telegraf” izabrao 100 najboljih u istoriji Premijer lige, dvojica Srba na listi
Ima glasa razuma i na albanskoj strani!
   


Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Albanci se baš "naložili" na dron

Izvor: Mondo, 18.Okt.2014

Tri dana nakon incidenta na meču u Beogradu, dron se našao i iznad stadiona na meču albanske lige...Foto: Youtube screenshot..Albanci su se baš primili na foru sa dronom, pa su posle onog koji je u Beogradu noseći zastavu "velike Albanije" prekinuo meč Srbije i Albanije, organizovali još jedan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.