Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2024, 09:31

Tužilaštvo traži pritvor za Gruzijca zbog krađe oko dva miliona KM u Banjaluci

BANJALUKA - Nakon ispitivanja Noe Tvalabeishvili (41), iz Gruzije, koji se sumnjiči da je sa još tri osobe 14. maja oteo torbe sa novcem od oko dva miliona KM od J.Š., vlasnici mjenjačnice iz Banjaluke, tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je mjeru pritvora Okružnom sudu u Banjaluci.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Potraga za pljačkašima i dalje traje: Predložen pritvor za Gruzijca koji je osumnjičen za KRAĐU OKO MILION EVRA u Banjaluci

Izvor: Blic, 17.Maj.2024

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka nakon ispitivanja osumnjičenog Noa Tvalbeišvilija (41) iz Gruzije, uputio je predlog za određivanje mere pritvora Okružnom sudu u Banjaluci, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krađu dva miliona KM.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.