PROPUŠTENA PRILIKA ZA ČETVRTFINALE: Užasna treća četvrtina presudila Srbiji protiv Mađarske

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 17:14

PROPUŠTENA PRILIKA ZA ČETVRTFINALE: Užasna treća četvrtina presudila Srbiji protiv Mađarske

Moraćemo težim putem.

Košarkašice Srbije poražene su od Mađarske 81:75 (23:23, 16:21, 27:11, 15:20) u poslednjem kolu grupe D Evropskog prvenstva u Ljubljani.

Presudna je bila treća četrvtina koju su izabranice Marine Maljković izgubile 27:11.

Imale su naše devojke prednost na poluvremenu od sedam poena, ali su u nastavku odigrale lošije i pretrpele prvi poraz na turniru. Ipak, poslednja deonica je bila vrlo dobra i tu smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeli da spustimo razliku, ali nismo stigli do manje od četiri poena što nam je bilo neophodno da bi ostale u igri za prvo mesto u grupi i plasman u četvrtfinale.

Tako da će Srbija igrati u osmini finala.

Najefikasnija u našoj selekciji je bila Ivon Anderson sa 18 poena. Kod Mađarica istakla se Kiš sa 21. poenom i deset skokova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.