PROMENIO SREDINU: Zlatni ORLIĆ stigao u NOVI klub, a saigrač će mu biti bivši igrač Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENIO SREDINU: Zlatni ORLIĆ stigao u NOVI klub, a saigrač će mu biti bivši igrač Zvezde (FOTO)

Znaju se i detalji ugovora.

Želela ga je Crvena zvezda, ali Saša Zdjelar će karijeru nastaviti u Španiji. Zlatni Orlić je prethodnih dana povezivan sa odlacima u Nemačku ili na Kipar, ali on je odlučio da zaigra za Majorku. Mladi vezista će tako u španskom drugoligašu biti saigrač sa Dejanom Lekićem, nekadašnjim napadačem Zvezde.

Sasa Zdjelar pasó la revisión en @grupojuaneda y luego firmó los papeles. #Zdjelar #ForçaMallorca pic.twitter.com/8V6paLuq77
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— RCD Mallorca (@RCD_Mallorca) 13. јануар 2017.

Mladi zadnji vezni fudbaler i član šampionske generacije sa Novog Zelanda je u Majorku došao kao pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa. Trener grčkog šampiona Paolo Bento ne računa na usluge 21-godišnjeg Srbina, a moguće je da se Zdjelar na kraju sezone za stalno preseli u Majorku koja se ove sezone grčevito bori za opstanak u drugoj ligi Španije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.