PRODATA JEDNA OD NAJUSPEŠNIJIH FRANŠIZA U NBA: Juta dobila novog vlasnika za 1,66 milijardi dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 19:41

PRODATA JEDNA OD NAJUSPEŠNIJIH FRANŠIZA U NBA: Juta dobila novog vlasnika za 1,66 milijardi dolara

Džezre kupio veliki navijač.

Košarkaška franšiza Juta Džez promenila je vlasnika, pošto je dugogodišnji vlasnik Džezera, porodica Miler, prodala franšizu za 1,66 milijardi dolara.

Porodica Miler je na čelu tima iz Solt Lejk Sitija bila 35 godina, a za vreme njihove ''vladavine'', Juta Džez je bila jedan od najuspešnijih timova u NBA ligi, pošto je za to vreme Juta imala čak 16 sezona sa 50 ili više pobeda, devet divizijskih i dve konferencijske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << titule. Ako se posmatra od sezone 1989/1990 samo su San Antonio Sparsi sa obljim odnosom pobeda i poraza.

ESPN story on the Millers agreeing to sell the Utah Jazz to Ryan Smith (@RyanQualtrics) for $1.6 billion-plus. https://t.co/XMvaNnQCIB

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) October 28, 2020

Krenuo je Partizan da niže pobede, a ta serija trebalo bi da se nastavi večeras (20.30), kada u Halu sportova stiže francuski Burž. Kvota na pobedu crno-belih je 1,20, a trijumf domaćina s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Burž.

Porodica Miler je Jutu prodala Rajanu Smitu, osnivaču Kvaltriksa. Smit živi u Juti, ima 40 godina, a pre dve godine je softversku kompaniju Kvaltriks prodao za čak osam milijardi dolara. Smit je inače veom blizak sa porodicom Miler i jedan je od najvećih navijača Jute Džez.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posle 35 godina Juta dobija novog vlasnika za 1.600.000.000 dolara

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 15:40

Biznismen i veliki navijač Džeza Rajan Smit preuzima franšizu..Posle skoro tri i po decenije, Juta Džez i Vivint Smart Houm arena promeniće vlasnike. Franšiza koju od 1986. godine vodi Leri H. Miler biće prodata 40-godišnjem biznismenu Rajanu Smitu, jednom od osnivača softverske kompanije Kvaltriks....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.