PROCURILO: Zbog OVOG kluba Kanga je ODBIO novi UGOVOR sa crveno-belima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILO: Zbog OVOG kluba Kanga je ODBIO novi UGOVOR sa crveno-belima!

Gabonac napušta Zvezdu.

Ni Spartak, ni Rubin, ni Sparta, ni Genčlebirligi! Gelor Kanga nastaviće karijeru u - Francuskoj! Sada je konačno postalo jasno zašto Gabonac nije želeo da produži ugovor sa Crvenom zvezdom!

POJAČANJE ZA GRAĐANE: Stigao igrač od 65 miliona evra! (FOTO)

DOGOVORIO SVE USLOVE: Obamejang ruši rekord slavnog kluba!

Montpellier are in pre-contract talks with 27-year-old attacking midfielder Guelor Kanga, whose deal with >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Red Star Belgrade expires this summer https://t.co/OQ8LxSbXeL

— Get French Football (@GFFN) January 29, 2018

PO STAROM: CSKA zabeležio i treći remi na pripremama

Kako javlja radio Monte Karlo, jedan od najpouzdanijih izvora informacija kada su transferi u pitanju, prvoligaš Monpelje već je počeo pregovore sa Kanginim zastupnicima oko njegovog dolaska u Francusku.

Navodi se da je Monpelje bio spreman da već u januaru dovede Kangu, ali ne i da plati obeštećenje koje su crveno-beli navodno zahtevali. Zato su odlučili da sačekaju leto i dođe kao slobodan igrača, a tim sa Marakane ostane bez obeštećenja. Prema saznanjima radija Monte Karlo, pregovori su u poodmnakloj fazi.

U Zvezdi su razočarani zbog ovakvog epiloga. Kanga je ostaje do leta, a posle toga prelazi na terene La lige. Što se tiče sporazumevanja, poznavanje jezika neće mu predstavljati problem oko prilagođavanja.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznata Kangina sledeća stanica?

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2018, 11:53

Gabonac je odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi do isteka ugovora, a izgleda da je poznato gde će od leta naći uhlebljenje...Fudbalski klub Crvena zvezda neće zaraditi ni evro na Geloru Kangi iako je u toku tekućeg prelaznog roka mogla da inkasira čitav milion...Praška Sparta bila je spremna da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.