Monpelje razlog zbog kojeg Zvezda neće dobiti ni dinara za Kangu?

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monpelje razlog zbog kojeg Zvezda neće dobiti ni dinara za Kangu?

Radio Monte Karlo kaže da zna da će Gabonac igrati od leta

Spartak i Rubin su pitali, Sparta je nudila obeštećenje od 1.000.000 evra, četiri puta se vraćala u Beograd nudeći povišicu igraču, Genčlebirligi je na sto stavio ugovor sa godišnjom platom od 1.000.000, stan i kola, ali Gelor Kanga nije želeo ni da čuje. Danas ste već na stranicama portala mozzartsport.com mogli da čitate o izjavi njegvoog menadžera da Gabonac nikud neće mrdati do leta, a sada smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << možda i saznali zbog čega.

Radio Monte Karlo, može biti i najpouzdaniji izvor informacija kada su transferi u pitanju, tvrdi da je Monpelje već počeo pregovore sa Kanginim zastupnicima oko njegovog dolaska u Francusku.

RMC dalje piše da je Monpelje bio spreman da već u januaru dovede Kangu, ali ne i da plati obeštećenje koje su crveno-beli navodno zahtevali. Stoga su rešili da sačekaju leto i dovedu ga kao slobodnog igrača, a Zvezdu ostave bez obeštećenja. Navodno su pregovori već poodmakli.

Neće u Ljutice Bogdana biti srećni zbog ovakvog raspleta događaja, ali znamo odavno - nema emocija u modernom fudbalu. Kanga je svoju platu već opravdao onim važnim golovima u Evropi. Tu je do leta, a posle toga će po svemu sudeći u Francusku. Jezik mu neće biti problem.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PROCURILO: Zbog OVOG kluba Kanga je ODBIO novi UGOVOR sa crveno-belima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2018

Gabonac napušta Zvezdu...Ni Spartak, ni Rubin, ni Sparta, ni Genčlebirligi! Gelor Kanga nastaviće karijeru u - Francuskoj! Sada je konačno postalo jasno zašto Gabonac nije želeo da produži ugovor sa Crvenom zvezdom!..POJAČANJE ZA GRAĐANE: Stigao igrač od 65 miliona evra! (FOTO)..DOGOVORIO...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.