PRILIKA ZA ZVEZDU? Bivši napadač crveno-belih uskoro slobodan igrač (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 22:14

PRILIKA ZA ZVEZDU? Bivši napadač crveno-belih uskoro slobodan igrač (FOTO)

Nije se najbolje snašao.

Jednoipogodišnja pozajmica Aleksandra Pešića u južnokrejskom Seulu je završena i klub mu se danas zahvalio na svemu, ali neće otkupiti njegov ugovor od saudiskog Al Itihada. Osim št je završio sa Seulom, Pešić bi uskoro mogao da završi i svoj boravak u Saudijskoj Arabiji.

Pešić ima još godinu dana ugovora sa Al Itihadom, ali će verovatno doći do prekida saradnje pošto saudijski mediji prenose da Al Itihad traži način da prekine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saradnju sa Pešićem kako ne bi morao da mu isplati sva zaostala dugovanja i ono što bi mu po ugovor uprialo u narednih godinu dana.

Pešić je u Al Itihad stigao pre dve godine iz Crvene zvezde kao najbolji strelac Superlige Srbije u transferu vredno 4.200.000 evra. Međutim, tamo se nije najbolje snašao i na 12 utakmica postigao je po gol i asistenciju pre nego što je na godinu i po dana pozajmljen Seulu. Ukoliko bi Pešić zaista postao slobodan igrač, možda bi to mogla da bude šansa za Crvenu zvezdu da reši pitanje makar jednog napadača pošto Boaćiju istie ugovor, a verovatno sledi i prodaja Ričmonda Boaćija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.