PRETNJE NOVINARIMA ARENE: Vladan Tegeltija BRUTALNO VREĐAO Milana Cakovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 20:13

PRETNJE NOVINARIMA ARENE: Vladan Tegeltija BRUTALNO VREĐAO Milana Cakovića

Posle trećeg meča finala plej-ofa.

Komentator TV Arena Sport Milan Caković, dobio je otvorene pretnje nakon treće finalne utakmice plej-ofa ABA lige, između Crvene zvezde i Partizana.

Među onima koji su pretili nalazi se i Vladan Tegeltija, Milanov "kolega", koji je ovim potezom svakako pokazao veliku dozu neprofesionalizma.

- TV Arena Sport kao medijska kuća, stoji iza svake reči koju su Milan i Srđan, ali i sve druge naše kolege komentatori rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ovoj, i svakoj drugoj utakmici koja se emituje na našim kanalima.

Služba za tehnološki kriminal obaveštena je o pretnjama upućenim Milanu Cakoviću i nadamo se da će "nulta tolerancija" i u ovom slučaju dobiti svoju primenu - navodi se na sajtu Arene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.