PREMINULA LEGENDA AJAKSA: Krojf je imao neograničeno POVERENJE u njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 16:41

PREMINULA LEGENDA AJAKSA: Krojf je imao neograničeno POVERENJE u njega

Bolest mu je dijagnostikovana 2016.

Dugogodišnji najbliži saradnik Johana Krojfa Toni Bruins Slot preminuo je u 73. godini. Njemu je 2016. godine dijagnostikovan rak, a u ponedeljak je preminuo od posledica bolesti.

A dear friend of Johan and the Cruyff family passed away. RIP Tonny Bruins Slot. pic.twitter.com/FAyIDdZn72

— Johan Cruyff (@JohanCruyff) November 2, 2020

Košarkaši Zvezde večeras (18.00) bi trebalo da imaju lak posao protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Krke na domaćem terenu u ABA ligi, a kvota da će crveno-beli slaviti s više od 23,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Krka.

Slot je dugo godina bio desna ruka Johana Krojfa u Ajaksu i Barseloni. Došao je u Ajaks 1982. godine a u sezoni 1984/85 preuzeo je ekipu za poslednjih pet kola prvenstva i sa njom osvojio titulu.

Kasnije je bio pomoćnik Johanu Krojfu koji ga je 1988. poveo sa sobom u Barselonu, gde su radili zajedno sve do 1995. godine i golandaska legenda je imala neograničeno poverenje u njega. U fudbalu je bio sve do 2020. pošto je poslednjih 20 godina bio šef skautske službe Ajaksa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.