PREMIJERA: Zvezda dočekuje Novi Pazar u novim dresovima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2020, 15:53

PREMIJERA: Zvezda dočekuje Novi Pazar u novim dresovima! (VIDEO)

Crveno-beli se "ponovili".

Crvena zvezda u novu sezonu ulazi  sa novim dresovima. Naime, crveno-beli će u večerašnji meč sa Novim Pazarom ući sa kompletno renoviranom "uniformom".

Novi Pazar se administrativnim putem vratio u Superligu i na novom debiju ima najteži mogući zadatak – od 19.30 gostuje Zvezdi na Marakani. Kvota na Duplu pobedu domaćina (pobeda u prvom i drugom poluvremenu, gledajući ih kao odvojene celine) je 1,72. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Zvezda – Novi Pazar.

Na Instagram stranici šampiona Srbije objavljena je domaća garnitura dresova za narednih godinu dana. Naravno, kao i uvek do sada, u pitanju su crvelo-bele štrafte, ali malo drugačije nego inače...

Po reakcijama na društvenim mrežama - navijačima se dopada.

Šta vi mislite?

❗️VEČERAS❗️ Nova sezona, novi dres!👌🔴⚪️ #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Aug 1, 2020 at 6:10am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.