PREMIJER LIGA: Vest Hem nastavlja borbu za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 07:22

PREMIJER LIGA: Vest Hem nastavlja borbu za Ligu šampiona

Ovo je Džesiju Lingardu, Tomasu Součeku, Deklanu Rajsu i ostalima poslednji "voz" u borbi za elitno kontinentalno takmičenje.

Fudbaleri Barnlija od 21.15 dočekuju Vest Hem u utakmici 34. kola Premijer lige.

Vest Hem se nada plasmanu u Ligu šampiona, ali gubi korak i izgubio je dva poslednja meča, a sa poslednja tri gostovanja kod Barnlija uzeo je samo bod. Dupla šansa 1X vredna je kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,64 i možda pametniji izbor nego dvojka za 2,25. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Barnli – Vest Hem.

Domaćin predvođen Šonom Dajšom i raspucalim Krisom Vudom u duel sa Čekićarima ulazi posle fantastične pobede nad Vulverhemptonom, a posebno su nezgodni sa svom Turf Muru.

Sa druge strane, Vest Hem je uprkos porazima u poslednja dva meča i dalje u trci za mestom koje vodi u Ligu šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPŠTA TUČA NAKON DERBIJA: Skandal u Francuskoj! Pet golova i četiri Crvena kartona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021

Teško je prihvatiti poraz...Svašta se ovih dana može videti na fudbalskim tereni, od atraktivni potoza, evro golova ali i fizičkih obračuna. Upravo se jedan takav nesportski obračun odigrao u Francuskoj u derbiju kola, nakon meča Monako - Olimpik Lion koji je završen rezultatom 2:3...Dva francuska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.