Izvor: HotSport.rs, 12.Sep.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Stiven Nejsmit het-trikom neutralisao majstoriju Matića i razbio Čelzi (VIDEO)

Fudbaleri Evertona iznenadili su Čelzi na otvaranju petog kola Premijer lige pobedom od 3:1 (2:1) na svom ‘Gudison parku’.

Meč za pamćenje Stivena Nejsmita, a što skoriji zaborav ekipe Čelzija i menadžera Žoze Murinja. Pomenuti napadač Evertona čak nije bio ni starter na ovom susretu, već je u igru ušao u devetom minutu zbog povrede Muhameda Bešića. I ispostavilo se da je to bio momenat odluke.
Nejsmit je u narednih 13 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << postigao dva gola u 17. i 22. minutu, za opšti delirijum na Gudisonu, a nevericu na licima igrača Čelzija.

Ništa ‘plavcima’ nije polazilo za nogom na današnjoj utakmici, delovali su potpuno razbijeno i nepovezano, ali je jedan detalj mogao da promeni pravac ovog meča. Bomba Nemanje Matića u 35. minutu tek blago je pokrenula Čelzi i još jednom potvrdila kvalitet i liderstvo srpskog reprezentativca.
Očekivali su se snažniji naleti Čelzija u nastavku meča, ali od toga nije bilo ništa. Bez većih prilika na obe strane bilo je do 84. minuta kada je, a ko drugi, Stiven Nejsmit postigao svoj treći pogodak na utakmici. Definitivno najbolji igrač utakmice.
Čelzi je ostao na svega četiri osvojena boda iz šet odigranih utakmica, dok je Everton sa osam bodova skočio na treće mesto na tabeli. U narednom kolu ‘karamele’ će gostovati Svonsiju, dok će se u Londonu na Stamford Bridžu igrati velilki derbi između Čelzija i Arsenala.
The post PREMIJER LIGA: Stiven Nejsmit het-trikom neutralisao majstoriju Matića i razbio Čelzi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejsmit het-trikom sa klupe nokautirao Čelsi!

Izvor: B92, 12.Sep.2015

Fudbaleri Čelsija doživeli su i treći poraz od starta Premijer lige, pošto su na otvaranju petog kola poraženi na gostovanju Evertonu – 3:1 (2:1)...Apsolutni junak Gudisona postao je Stiven Nejsmit – iako je duel počeo na klupi – postigavši het-trik za potvrdu katastrofalne forme ekipe Žozea...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.