Matićeva golčina biće zaboravljena, Murinjov Čelsi tone sve dublje

Izvor: Blic, 12.Sep.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matićeva golčina biće zaboravljena, Murinjov Čelsi tone sve dublje

Fudbaleri Evertona očitali su lekciju Čelsiju na startu petog kola Premijer lige i slavili na svom terenu sa 3:1, a jedini gol za "plavce" delo je našeg Nemanje Matića.

Dok je Matićeva golčina bila gotovo jedina svetla tačka u redovima londonske ekipe, Branislav Ivanović je nastavio sa lošom formom i prva dva pogotka domaćin je dao preko njegove desne strane.

Trener Evertona Roberto Martinez je već u devetom minutu morao da napravi izmenu i umesto povređenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bešića uvede Stivena Nejsmita, što je bio pobednički potez, jer je škotski napadač postigao het-trik.

Najpre je u 17. minutu na centaršut Galoveja sa ivice peterca zakuvao loptu glavom u mrežu, da bi pet minuta kasnije na asistenciju Barklija drugi put matirao bledog Asmira Begovića.

Pre kraja prvog poluvremena Matić je sa oko 25 metara maestralno levicom raspalio po lopti i poslao je u gornji levi ugao, ali je Murinjov brod posle toga nastavio da tone.

Oštećene su bile "karamele" za indirekt kada je Teri namerno vratio nogom loptu Begoviću, što sudija Mariner nije sankcionisao i što nije omelo Nejsmita da u samom finišu overi trijumf.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Stiven Nejsmit het-trikom neutralisao majstoriju Matića i razbio Čelzi (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Sep.2015

Fudbaleri Evertona iznenadili su Čelzi na otvaranju petog kola Premijer lige pobedom od 3:1 (2:1) na svom ‘Gudison parku’.. . Meč za pamćenje Stivena Nejsmita, a što skoriji zaborav ekipe Čelzija i menadžera Žoze Murinja. Pomenuti napadač Evertona čak nije bio ni starter na ovom susretu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.