Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2017, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Sitijev čas fudbalske taktike, savršenstvo za pobedu u velikom derbiju!

Fudbaleri Mančester Sitija vratili su se na prvu poziciju Premijer lige, pošto su u derbiju 7. kola golom Kevina de Brujnea savladali Čelsi 1:0.
Ve u trećem minutu meča Morata je mogao da dovede Čelsi do vođstva, ali je šut glavom završio pored gola.
Nakon tog pokušaja, iako nije bilo ozbiljnijih prilika, igru je kontrolisao tim Sitija. Sjajno su zatvorili prilaze svom golu, tako da je Čelsi, i kad je napadao, to činio stihijski, a u 35. minutu dogodila se katastrofa. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nakon jednog duela Morata je počeo da šepa, da bi odmah zatražio i izenu. Umesto njega je na teren ušao Vilijan, ali Čelsi nije uspeo da nadomesti odsustvo napadača.
Siti je preuzeo apsolutnu kontrolu, ređale si se prilike ali Sterlingi Silva nisu uspevali da pronađu mrežu Kurtoe.
Ali, jeste njegov drug iz reprezentacije, pa je golom De Brujnea u 67. minutu Mančester Siti stigao do gola koji je, ispostavilo se, bio dovoljan za pobedu.
Ovom pobedom Siti je zbog bolje gol razlike preuzeo prvo mesto od Mančester Junajteda, dok je Čelsi ostao 4. 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 
The post PREMIJER LIGA: Sitijev čas fudbalske taktike, savršenstvo za pobedu u velikom derbiju! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.