PREMIJER LIGA: Siti ispustio pobedu i pružio priliku Čelsiju da preuzme prvo mesto na tabeli (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Nov.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Siti ispustio pobedu i pružio priliku Čelsiju da preuzme prvo mesto na tabeli (VIDEO)

Zanimljivo je bilo u popodnevnim utakmicama engleske Premijer lige. Mančester Siti je ispustio pobedu u sudijskoj nadoknadi meča sa Midlsbroom, dok su u istoj fazi utakmice fudbaleri Barnlija došli do važne pobede nad Kristal Palasom.
Nakon što su pre nekoliko dana razbili Barselonu na Itihadu sa 3:1, očekivalo se da će fudbaleri Mančester Sitija na rutinski način doći do pobede i u narednom prvenstvenom meču protiv Midlsbroa. Poveli su ‘građani’ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u 43. minutu preko Serhija Aguera i imali su još nekoliko prilika, koje nisu uspeli da realizuju. Kazna je usledila u sudijskoj nadoknadi vremena, kada je Marten De Run iskoristio upošljavanje saigrača, te je poslao loptu iza leđa golmana Brava

Vrlo uzbudljivo bilo je u Barnliju, gde je istoimeni domaćin savladao Kristal Palas sa 3:2. Poveo je domaći tim već na početku meča sa 2:0, ali su gosti u drugom poluvremenu poravnali rezultat preko Vikama i Bentekea iz penala. Međutim, kada su svi mislili da će utakmica da se završi rezultatom 2:2, usledila je akcija domaćeg tima i pogodak Barnsa u 94. minutu za 3:2. Neverovatno, ali ni tu nije bio kraj neizvenosti. Gosti su samo minut kasnije imali šansu za izjednačenje, šutirao je Tauzend, ali je pogodio stativu.
Na ostalim utakmicama, videli smo pobedu Sanderlenda na gostovanju kod Bornmuta (2:1), dok su izabranici Slavena Bilića još jednom kiksnuli na domaćem terenu, pošto su remizirali sa Stoukom 1:1. Bod gostima doneo je Bojan Krkić u 75. minutu.


ENGLESKA – Premijer liga, 11. kolo:
Bornmut – Sanderland 1:2 (1:1)
Barnli – Kristal Palas 3:2 (2:0)
Mančester Siti – Midlsbro 1:1 (1:0)
Vest Hem – Stouk 1:1 (1:0)
18.30 Čelsi – Everton
NEDELJA
13.00 Arsenal – Totenhem
15.15 Hal – Sautempton
15.15 Liverpul – Votford
16.00 Svonsi – Mančester Junajted
17.30 Lester – VBA



Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post PREMIJER LIGA: Siti ispustio pobedu i pružio priliku Čelsiju da preuzme prvo mesto na tabeli (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) ŠOK U MANČESTERU: Siti ostao bez pobede protiv Midlzbroa u 92. minutu

Izvor: Kurir, 05.Nov.2016

...Siti je pred svojim navijačima nadigrao Midlzbro, potvrdio da se nalazi u dobroj formi, ali na kraju ipak nije uspeo da ostvari pobedu Ekipe Pepa Gvardiole povela je golom Serhija Aguera u 43 minutu, ali je Midlzbro u drugom minutu sudijske nadoknade vremena stigao do izjednačenja pogotkom Martena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.