PREMIJER LIGA: Očajni De Hea POGURAO Stršljenove! Ovo se Votfordu PRVI put desilo u sezoni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Očajni De Hea POGURAO Stršljenove! Ovo se Votfordu PRVI put desilo u sezoni (VIDEO)

Junajted ponovo razočarao navijače.

Bolan udarac doživeli su fudbaleri Mančester junajteda na gostovanju Votfordu. Fenjeraš Premijer lige slavio je rezultatom 2:0, a tragičar meča bio je golman gostiju David de Hea.

Španski čuvar mreže je očasno reagovao u 50. minutu, kada je Sar doveo Stršljenove u vođstvo. Lopta je nezgodno odskočila, prevarila De Heu koji je želeo da je uhvati i završila iza njegovih leđa.

Potpuni potop doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Solskjerova četa u samo nekoliko trenutaka, pošto je četiri minuta kasnije Deni duplirao prednost sa "bele tačke". Prethodno je Van Bisaka neoprezno startovao u šesnaestercu, a fudbaler Votforda sigurno realizovao penal.

Imao je i Junajted šanse, kod rezultata 0:0 najbolju je promašio Džesi Lingard pošto je u 34. minutu izbio sam na golmana Fostera, ali je želeo da ga lobuje i udarac je završio iznad prečke.

Zanimljivo da je ovo tek drugi trijumf Votforda u sezoni, a prvi pred svojim navijačima, što samo svedoči o očajnoj formi Crvenih đavola u dosadašnjem delu sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Ana Živojinović.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.