Priča o tri tragičara, fenjeraš preslišao Junajted! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča o tri tragičara, fenjeraš preslišao Junajted! (video)

Loša partija Mančester junajteda na gostovanju poslednjeplasiranom timu Premijer lige.

Mančester junajted je bio neporažen u Premijer ligi od 2 novembra i poraza od Bornmuta, pa sve do danas.

Poslednjeplasirani Votford je bio bolji rival od Junajteda rezultatom 2:0 (0:0), a možemo slobodno reći da je David De Hea pravi tragičar, uz Džesija Lingarda i Van-Bisaku.

U prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poluvremenu bez mnogo prilika, ali ona jedna koju je imao Mančester junajted je morala da se realizuje. Džesi Lingard je dobio šansu da postigne vodeći gol na ovom teškom gostovanju, izbio je 1 na 1 sa golmanom Fosterom, pokušao neku vrstu loba i prebacio je gol!

To se osvetilo Mančester junajtedu, pa slobodno možemo reći i da je Lingard možda i glavni od trojice pomenutih tragičara.

Drugi je David De Hea.

Igrao se 50. minut kada je Ismaila Sar nakon prekida dobio loptu, šutnuo je "žabicu", lopta je prošla kroz ruke De Hei i završila je u mreži za 1:0.

Samo četiri minuta kasnije Van-Bisaka pravi faul u kaznenom prostoru nad junakom Sarom, a sudija pokazuje na belu tačku. Troj Dini je bio realizator za konačnih 2:0.

Grinvud i Pogba su ušli, uneli živost u ekipu Mančester junajteda koja je mogla do gola u poslednjih desetak minuta kada je golman Foster odbranio udarac Pogbe, odnosno kada je upravo Grinvud loše lobovao golmana.

Imao je šansu u Markus Rašford koji se sjajno okrenuo nakon prijema lopte, ali je Foster apsolutni junak današnjeg meča.

Nije pomogao ni Huan Mata, ostalo je 2:0 u korist Votforda kojem je ovo prva pobeda u sezoni na svom terenu.

Naš fudbaler Nemanja Matić je odgledao utakmicu sa klupe za rezerve.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nešto opasno ne valja kad je i De Hea katastrofalan: Fenjeraš uspostavio dijagnozu - Mančester šizofren (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2019

Sezonu su otvorili sa 4:0 protiv Čelsija, savladali su kasnije i Lester, Totenhem i baš nedavno Mančester Siti, igrali nerešeno s Arsenalom i Liverpulom, ali su gubili od Kristal Palasa,  Vest Hema, Njukasla, Bornmuta i danas od fenjeraša Premijer lige Votforda?! Ova generacija fudbalera Mančester...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.