Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Miroljubivo na Libertiju (VIDEO)

Fudbaleri Svonsija i Evertona remizirali su rezultatom 1:1 (0:1) u prvom meču 32. kola Premijer lige.

Domaći su na samom startu bili u problemu pošto je posle 15 minuta igru morao da napusti povređeni napadač Bafetimbi Gomis.
Everton je poveo golom Arona Lenona koji se u 41. minutu našao na pravom mestu posle centaršuta Mekartija i smestio loptu u drugi ugao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Domaći nisu odustajali, nastavili su sa ofanzivnom igrom i u drugom poluvremenu došli do izjednačenja. U 69. minutu Šelvi je pogodio sa bele tačke, a pretohdno je Kolmen oborio Emnesa  u svom šesnaestercu. 

Do kraja meča nije bilo više šansi, delovalo je da su obe ekipe zadovoljne podelom bodova, pošto je utakmica protekla krajnje miroljubivo.
Svonsi je ovim remijem ostao osmi na tabeli sa 47 bodova, dok je Everton 12. sa 38.
hotsport.rs
The post PREMIJER LIGA: Miroljubivo na Libertiju (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.