PREMIJER LIGA: Lester preko Čelsija ganja novo svetsko čudo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 10:16

PREMIJER LIGA: Lester preko Čelsija ganja novo svetsko čudo

Utakmica je na programu u utorak od 21.15 časova.

Može li Lester da posle samo pet godina ponovi čudo iz 2016 i osvoji Premijer ligu? Odgovor bi mogao da bude jasniji posle derbi meča 18. runde sa Čelsijem.

Lester je samo dva boda iza lidera Junajteda, i njegovi navijači već sanjaju o scenariju iz 2016, kada su uzeli titulu. Večeras (21.15) im u goste dolazi Čelsi, i to je prava prilika za domaćine da pokažu da su ozbiljan konkurent za prvo mesto. Kvota na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << keca je 2,75, iks je 3,25, a dvojka 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Čelsi.

“Lisice” imaju dva boda manje od lidera Mančester junajteda i spremne su da zagorčaju život Čelsiju koji je tek na sedmom mestu na abaeli. “Plavci” će na teškom gostovanju biti lišeni usluga suspendovanog Ngolo Kantea, ali će pokušati da obore na kolena domaćina koji je mesec dana neporažen.

Za ljubitelje statistike zanimljiv podatak, poslednja tri duela dva tima u Premijer ligi završena su nerešenim rezultatima, dok je Čelsi slavio u Lesteru u junu sa 1:0 u meču FA kupa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.