PRELEPA MLADA RAZBIJALA TANJIRE, KONOBAR U ČUDU: Luda zabava na venčanju Nedovića, slavlje o kojem će se dugo pričati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 19:45

PRELEPA MLADA RAZBIJALA TANJIRE, KONOBAR U ČUDU: Luda zabava na venčanju Nedovića, slavlje o kojem će se dugo pričati (VIDEO)

Košarkaška elita na okupu.

Atmosfera za pamćenje na svadbi košarkaša Crvene zvezde Nemanje Nedovića i njegove supruge Mine isplivala je dan kasnije putem društvenih meža u javnost.

Lepa Mina je, razumljivo, bila vrlo raspoložena, a goste je ostavila bez teksta u trenutku kada je počela da lomi tanjire. Očigledno je da su Nedovići tokom dve godine provedene u Atini usvojili tradicionalni grčki običaj, pa su tanjiri stradali iako je konbar pokušavao da spreči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << “minijaturu” mlade.

МИНА ГОСПОЂА🤍 pic.twitter.com/9DTCXlFbOG

— јoксии🇷🇸 (@plazmaumleku) July 31, 2022

Na venčanju Nedovića okupila se košarkaška elita, a među zvanicama su bili dojučerašnji saigrač Nedovića iz Panatinaikosa Janis Papapetru, koji je pojačao Partizan, kao i srpski asovi Bogdan Bogdanović, Vasilije Micić, Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Danilo Anđušić, Nenad Krstić, Tadija i Strahinja Dragićević, Filip Čović, Nemanja Dangubić, Nebojša Ilić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.