PREKIPELO MU: Đukić sprema dve važne promene u timu za Vojvodinu, šansu dobija nova Partizanova beba! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKIPELO MU: Đukić sprema dve važne promene u timu za Vojvodinu, šansu dobija nova Partizanova beba! (FOTO)

Poraz od Voždovca opomena za sve u Humskoj.

Partizan je neočekivano poražen od Voždovca na svom terenu u četvrtom kolu Superlige Srbije rezultatom 3:1, a crno-bele već u nedelju očekuje još jedan veliki izazov. Tim Mirolsava Đukića gostovaće u Novom Sadu ekipi Vojvodine, koja je lider na tabeli sa maksimalnim učinkom od 12 bodova.

Đukić ima mnogo razloga za glavobolju, a najveću mu zadaje partija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbrambene linije. Najvažnije pitanje glasi da li je Filip Kljajić zaslužio još jednu šansu, posle kikseva na mečevima sa Olimpijakosom i Voždovcem. Šansu kao zapeta puška čeka Nemanja Stevanović, koji je branio u finišu prošle sezone zbog Kljajićeve povrede i ne bi bilo iznenađenje da se ponovo nađe pred golom crno-belih.

Druga velika promena mogla bi da bude na poziciji štopera, piše Mozzart sport. Lazara Ćirkovića, koji je pokazao nesigurnost u duelu sa „zmajevima“, mogao bi d azameni jedan od dvojice omladinaca, Strahinja Bošnjak ili Svetozar Marković. Obojica su bili na letnjim pripremama sa seniorskim timom i ne bi bila senzacija da im Đukić ukaže šansu u važnoj utakmici u Novom Sadu.

Vojvodina će dočekati crno-bele u nedelju od 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KLJAJIĆ POTROŠIO KREDITE: Partizan rešava golmansku krizu, iznenadićete se izborom crno-belih

Izvor: Kurir, 11.Avg.2017

Golman fudbalera Partizana Filip Kljajić je potrošio sve kredite kod trenera Miroslava Đukića i derbi sa Vojvodinom u nedelju od 19 časova u Novom Sadu najverovatnije će početi sa klupe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.