PREGOVORI SU U TOKU: Za vikend postigao prvenac u Seriji A, a USKORO će zaigrati za SRBIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 19:56

PREGOVORI SU U TOKU: Za vikend postigao prvenac u Seriji A, a USKORO će zaigrati za SRBIJU

Stevan Dika Stojanović potvrdio.

Direktor Fudbalskog saveza Srbije Stevan Dika Stojanović potvrdio je da će pregovori za dovođenje Lazara Samardžića uskoro početi.

Sjajno je Napoli otvorio sezonu u Seriji A, vezao tri pobede, a s obzirom na to da je Juventus potpuno u autu, Inter oslabljen… probuđena je nada navijača da se može do Skudeta. Večeras (20.45) Napoli gostuje Udinezeu, kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Napoli.

- Nismo još započeli razgovore sa Lazarom i njegovom porodicom, ali mogu reći da to nameravamo da uradimo. Neko je očigledno požurio da pusti ovu informaciju, ali ja vam sad kažem kakva je stvarna situacija oko njegovog statusa. Kada bude sve završeno objavićemo vest kao što smo to učinili za Svilara i malog Pavlovića iz Standarda - rekao je Dika Stojanović za "24sedam".

Samardžić je 2002. godište, a prošlog vikenda je postigao prvenac u Seriji A, u dresu Udinezea. Taj gol možete videti na 2.28 u snimku ispod.

- Dobijamo redovno izveštaje o njegovim igrama. Sve znamo, ali trenutno se suočavamo sa takvim problemom da smo sada u takmičarskom ciklusu kada ne možemo da mu damo neke minute za nastup. Naravno, biće prilika kada će moći da igra, ali najpre da vidimo možemo li napraviti dogovor. Sada je jedino sigurno da se mi nijednog igrača našeg porekla, pa samim tim i Samardžića, ne odričemo- rekao je Stojanović.

Do leta je bio član Lajpciga, ali je u transferu vrednom 3.000.000 evra prešao u redove italijanskog Udinezea. Član je U20 selekcije Nemačke, ali od prošlog septembra nije pozivan od selektora.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dezire Kordero, bivša devojka Kristijana Ronalda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.