PREDSEDNIK FIFA JE ŠVAJCARAC: Mislite li da je pokrenut postupak protiv Džake zbog dresa?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 13:05

PREDSEDNIK FIFA JE ŠVAJCARAC: Mislite li da je pokrenut postupak protiv Džake zbog dresa?

Možda i Srbiji nekada dosude penal protiv Infantinove reprezentacije.

Švajcarski fudbaler Granit Džaka neće pretrpeti sankcije FIFA nakon provokacija na meču i posebno zbog one posle meča sa Srbijom, kada je podigao dres na kojem je pisalo Jašari. Svima je jasno na koga je mislio, ali moramo uzeti u obzir da je predsedik FIFA iz Švajcarske. Tako da ko god da je očekivao da će biti kažnjen, bolje da veruje u Deda Mraza, a ne u ove bajke.

Džaka je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da negira da je u pitanju bilo kakva politička poruka.

- Nema nikakve političke pozadine. Ardon je deo našeg tima i mnogo vremena provodimo zajedno. Rekao sam mu da ću nositi njegov dres - poručio je Džaka.

I naravno ova izjava je prošla. FIFA je po pisanju britanske štampe odlučila da ga uvaži i da prekine istragu, te će  Džaka proći bez kazne.

Isto tako će verovatno neka Srbiji svirati penal protiv Infantinove selekcije. Na prijateljskoj možda, ali na zvaničnoj sada je već jasno ni uz VAR - nikada. Pokradeni smo i u Rusiji i u Kataru, pa što ne bi Džaka nosio na dresu ime Jašari ili Osama bin Laden. Njima je to dozvoljeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.