PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Kec u derbiju Italije, Tuluzova treća nesreća protiv Svetaca

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Kec u derbiju Italije, Tuluzova "treća nesreća" protiv Svetaca

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 27. januar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Inače, sve parove osim onog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za izbegavanje izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar.

Ekscelzior je jesenas na volšeban način osvojio bod u Ajndhovenu, ali sada ne možemo da zamislimo ništa drugo osim njegovog petog uzastopnog prvenstvenog poraza. Šampion PSV prilično je efikasan i morao bi da postigne bar dva gola. Ako na tiketu imate šest parova i dodate ovaj kvota će vam biti 1,45.

Da budemo iskreni, verovali smo da će protivnik Juventusa u polufinalu Kupa biti Napoli, koji je pred okršaj sa Interom bio u mnogo boljoj formi, no Nerazuri su iznenadili i sada se nadaju da će isto ponoviti i u derbiju Italije. Mi ipak očekujemo keca pošto domaći fudbaleri deluju vrlo sigurno.

Selta ne igra na nivou koji je držala tokom većeg dela jeseni, ali svakako je pod manjim pritiskom od Atletika, od kojeg se uvek očekuje borba za trofeje. Prvi  meč četvrtfinala Kupa kralja završen je bez pobednika, ali partije Jorgandžija pred njihovim navijačima najavljuju keca iako su gosti vrlo “naoštreni”.

Ovo je već treći duel Parižana i Tuluza u poslednjih 12 dana, tako da među njima nema nikakvih nepoznanica. Sveci su oba prethodna dobili uz dosta poteškoća, zbog čega će u ovaj da uđu mnogo ozbiljnije. Kvota na keca neće vas obogatiti, ali ako već imate osam parova na tiketu, što ne biste dodali i ovaj?

Zvole je podigao kvalitet igara, ali pred njim je protivnik sa kojim nikako ne uspeva da izađe na kraj, a dodatna nevolja mu je to što mnogo bolje partije pruža na svom stadionu. Zbog toga verujemo u keca, međutim kvota na njega je mala, a gosti mogu do gola, pa razmislite o kombinaciji 1X&GG.

Pobeda na San Mamesu omogućava Barsi relativno opušten pristup ovom duelu - kažemo relativno jer protiv Bilbaa uvek mora da se bude na oprezu. Baski se neće unapred predati, pa ima uslova za efikasan meč u kojem kec jeste najrealniji ishod, ali kvota na KMB 1X&GG mogla bi da vam bude 2,05.

Ovo je treći susret Mančester Sitija i Evertona u nešto više od dve nedelje, a klub sa Gudison Parka ima više razloga za zadovoljstvo jer je osim pobede u prvom meču polufinala osvojio i bod u prvenstvu. Nijedan ishod ne bi bio izenađenje, a nama KMB 1X&GG deluje vrlo primamljivo na ovom Super 4+1 paru.

Ova utakamica četvrte runde druge faze košarkaškog Evrokupa idealna je za izbegavanje. Domaćin je zabeležio sva tri poraza i ovo mu je poslednja prilika da izbegne eliminaciju. Međutim, navijači Hapoela nemaju baš puno razloga za optimizam pošto gosti imaju maksimalan učinak i žele da osiguraju prolaz.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.