PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Vreme je da se Galata iskupi za brljotine iz prošle sezone! Golovi na Mestalji, lepa dvojka u Kupu Nemačke

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Vreme je da se Galata iskupi za brljotine iz prošle sezone! Golovi na Mestalji, lepa dvojka u Kupu Nemačke

Pogledajte nekoliko tipova za 22.avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve...koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Galatasaraj u dobrom raspoloženju dočekuje početak turskog prvenstva. Žuto – crveni su osvojili pehar Superkupa, pošto su bili bolji od Bešiktaša. Reklo bi se da Kardemir nema dovoljno argumenata da zapreti velikanu iz Istanbula. O tome govori činjenica da su u seriji od dva vezana poraza. Možda i jedan od najvećih fikseva dana.

Ajndhoven važi za jednog od favorita za ulazak u elitu. Međutim, domaćin je vrlo loše počeo ovu sezonu. Imaju samo tri boda u prva tri kola Poražavajući bilans uzimajući u bozir realnu snagu Ajndhovena. Međutim, to je tim koji je počeo da se budi. Prethodni meč su dobili u gostima protiv Valvajka, pa sada imaju šansu da sve to valorizuju na svom terenu.

Nije Braga blistala u pripremnom periodu, ali čim je počela Primeira pokazala je da se uželela takmičarskih mečeva. Na premijeri je savladan Gimaraeš u gostima (1:0), pa se očekuje da poznati klub bude uspešan i u svom Kamenolomu. Tim pre što je dobio sva četiri prethodna međusobna okršaja na svom stadionu sa Rio Aveom. I na njima primio tek jedan gol.

Uz svo uvažavanje trećeligaša i njegov motiv da se isprsi, verujemo da Hamburg neće pogrešiti na prvoj stepenici Kupa Nemačke. Jedini klub koji nikad nije ispao iz Bundeslige osetno se pojačao ovog leta, doveo je Filipa Kostića i Alena Halilovića, zadržao oslonce igre iz minule sezone, dobro je igrao u pripremnom periodu. To je dovoljno razloga da na tikete stavite dvojku, koja bi mogla da naraste do kvote 1,75, jer je meč u grupi 4+1 Trostrukog superpara.

Ekipa iz Viga ima velike ambicije ove sezone. Nisu imali kontinuitet prošle sezone, ali su sada iskusniji i mogli bi da budu jako nezgodni. Selta je bila jako efikasna u pripremnom periodu. Ako budu sledili takav primer vrlo lako će doći do pobede u sudaru sa Leganjesom. Očekujemo i dosta golova, pošto tim iz Viga retko kad kalkuliše.

Esbjerg je jedno od najneprijatnijih iznenađenja u Danskoj. Domaćin je zakucan za dno tabele sa samo jednim osvojenim bodom. Odense je prethodne sedmice prekinuo seriju od četiri remija, možda nagovestio da je spreman za proboj u gornji deo tabele. Sada je gostima preko potreban trijumf. Kvalitet je na strani Odensea.

Premijerno kolo u Primeri zatvara se na Mestalji, gde gostuje povratnik Las Palmas. Domaćin pojačan Nanijem, te igračima Barselone i Reala (Montoja i Merdan) svakako će da juriša na tri boda, ali Las Palmas je doveo Kevina Prinsa Boatenga i Marka Livaju. Pritom, prošle sezone igrao napadački fudbal, tokom priprema na šest vezanih mečeva dao bar po gol, pa bi mogao makar jedan i večeras. Susret je u grupi 4+1 Trostrukog superpara.

Mnogi će se zaleteti i odigrati keca na Karolinu Voznijacki. Dankinja, svakako, jeste favorit i veće trenersko ime, međutim, valja biti oprezan. Tim pre što Jelena Ostapenko od početka avgusta igra vrlo dobro na tvrdoj podlozi, pa je ne bismo tek tako otpisali u prvom kolu turnira u Nju Hejvenu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.