PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Napoli je fiks dana! Kvota 2,30  na Spartak baš mami, bežite od Reala

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Napoli je fiks dana! Kvota 2,30 na Spartak baš mami, bežite od Reala

Pogledajte nekoliko tipova za 21.avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve...koje biste podelili s drugima?

Alaves, povratnik u Primeru, imaće jako težak posao da ostavi dobar utisak u prvom kolu. Atletiko i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ove sezone ima najviše ambicije, Jorgandžije su korektno delovale u pripremnom periodu. Kao vicešampioni Evrope trebalo bi da odmah pokažu autoritet i svima stave do znanja da imaju argumente da se ponovo pobiju sa Real Madridom i Barselonom. Zato verujemo da će tim Dijega Simeonea lako doći do pobede.

Sparta igra vrlo promenljivo ove sezone. Međutim, polako dižu formu. Izborili su pozitivan remi u sudaru sa Sonderiskom. Imaju sedam bodova u prva tri kola, a eventualni trijumf u današnjem meču pojačao bi šampionske ambicije tima iz glavnog grada Češke. Jablonec će doći rasterećen u Prag... Jeste da se u takvoj situaciji najviše pruža, ali verujemo u Spartu.

Zastrušujuće je delovao Napoli u pripremnom periodu. Kakav utisak su ostavili Napolitanci najbolje ilustruje podatak da su Herti dali četiri, a Monaku pet golova. Nalaze se u seriji od pet uzastopnih pobeda. Međutim, ovo je nešto sasvim drugo. Peskari se, gledajući minuli rad, crno piše. Jeste da je prvo kolo, ali verujemo u sigurnu pobedu gostiju.

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović se vraća bar na kratko na San Siru. Duel protiv bivšeg kluba predstavlja jedan od derbija prvog kola italijanskog prvestva. A kada se na Apeninima igra derbi onda je to tvrd meč. Baš takav očekujemo i na travi Đuzepe Meace. Milan je možda blagi favorit, ali ne treba očekivati fudbalski vatromer. Pobednika bi mogao da odluči jedan gol.

Moskovljani su šokirali navijače ispadanjem iz Evrope od kiparskog predstavnika. Međutim, u prvenstvu im ide sasvim dobro. Eventualnom pobedom nad Krasnodarom došli bi na lidersku poziciju, možda pokazalispremonst da izađu iz senke CSKA i Zenita. Krasnodar baš kao i Spartak ima sedam bodova. Očekuje nas neizvestan meč, ali kvota na domaćina baš mami.

Oba tima su doživeli poraze u uvodnom kolu Premijer lige. Istina i Vest Hem i Bormut su igrali sa favoritima. Čekićari polako, ali sigurno dižu formu što je zaštitni znak rada Slavena Bilića. Verujemo da će Vest Hem naplatiti kvalitet i savldati Bormut.

Inter je tokom pripremnog perioda pokazao da je daleko od ozbiljnog evropskog nivoa. Primili su šest golova protiv Totenhema, četiri protiv Bajerna. Ipak, sa novim trenerom De Burom došla je i nova energija. Ako ništa drugo Inter ima snage da pobedi u Veroni i lepo počne novu sezonu velikih očekivanja.

Na starani šampiona Evrope je kvalitet. Međutim, mnogo puta Real Madrid je znao da se saplete na Anoeti i da ostavi ponos u Baskiji. Budite oprezni kada razmišljate o ovom meču, jer ekipa Zinedina Zidana još nije utegnuta. Moglo bi da dođe do iznenađenja.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Vreme je da se Galata iskupi za brljotine iz prošle sezone! Golovi na Mestalji, lepa dvojka u Kupu Nemačke

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2016, 10:58

Pogledajte nekoliko tipova za 22.avgust..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje ideje,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.