PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Raonić je fiks dana! Verujte u decu Srbije i Hrvatske

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Raonić je fiks dana! Verujte u decu Srbije i Hrvatske

Pročitajte nekoliko predloga za 28.mart

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Inače, sve parove, osim onog za izbegavanje, izabrali smo iz današnje ponude Trostruki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << superpar.

(Foto Star Sport)

Žo Vilfrid Conga baš i nije blistao na dosadašnjim učešćima u Majamiju. Imao je nekoliko plasmana u četvrtfinale, ali od njega se više očekivalo. S obzirom da mu leži brza podloga u Mjamiju i vremenski uslovi, pravo je čudo kako na ovom turniru nikada ranije postigao neki veći uspeh. Možda je sada šansa za to. Rival u borbi za osminu finala mu je Španac Roberto Bautista Agut koji u Majamiju nikada nije došao do ove faze. Conga vodi u međusobnim duelima sa 2:1, već ga je dva puta pobeđivao na turnirima iz Masters serije, tako da kec ne bi trebalo da izostane.

Posle dva veoma teška uzastopna poraza Fenerbahčea, osećamo da je Željko Obradović ljut kao ris i da će večeras tražiti od svojih igrača tražiti da "pojedu" istanbulskog rivala. Fener je slavio u poslednjih pet okršaja veoma ubedljivo, pa nam se čini da će tako biti i ovoga puta. Za one koji bi sigurniji tip predlažemo samo keca.

Jeste Vels možda i najveće iznenađenje evropskih kvalifikacija, ali teško će u Ukrajini izvući živu glavu. Domaćin je u velikom naletu, a tome u prilog i podatak da u poslednjih deset mečeva imaju samo jedan poraz i to od Španije (0:1). Sa druge strane Bejl i drugovi imaju samo jedan trijumf u prethodnih pet susreta. Ukrajina igra na domaćem terenu i sigurno će uraditi sve da nabilduje samopouzdanje.

Ako postoji fiks dana u Majamiju, onda je to kec na Raonića protiv Džeka Soka. Kanađanin crnogorskog porekla gazi Amerikanca gde god naiđe na njega. Sok je dobio samo prvi međusobni duel. Bilo je to u Memfisu 2013. godine. Posle toga je Raonić ušao u seriju i pobeđivao Amerikanca u šest narednih okršaja. Četiri puta je to bilo na turnirima iz Masters serije, a pre dve godine baš u Majamiju. Raonić je u Indijan Velsu pokazao da je u odličnoj formi, tako da se Soku crno piše večeras…

Severna Irska je nedavno bila na pragu pobede u Velsu, ali je ostala bez nje u 89. minutu. Ipak, tim Majkla O'Nila je pružio dobru partiju i pokazao da nije tek tako slučajno bio iznenađenje u prethodnim kvalifikacijama za EP. Večeras ih na rasprodatom stadionu u Belfastu očekuje duel sa Slovenijom koja je nedavno slavila protiv Makedonije. Severna Irska mnogo bolje igra kod kuće nego na strani, a ovo će biti jedna od poslednjih prilika za navijače da pozdrave svoje miljenike pred EURO i zato u vrućoj atmosferi Vindzor Parka očekujemo keca.

Vigan je na drugoj poziciji Lige 1 i dočekuje Ročdejl koji je 8. Ako Vigan želi da zadrži mesto koje vodi u Čempionšip, neophodna mu je pobeda, a verujemo da će doći do nje kao i u prethodna dva meča. u poslednjem kolu Vigan je na gostovanju Svindonu postigao četirti gola. Ono što mu ne ide u prilog je dobra forma gostiju, pa očekujemo ovde dosta golova.

Kadeti Srbije nemaju mnogo izbora u današnjem meču. Ako žele da se plasiraju na Prvenstvo Evrope (a žele) moraće kako znaju i umeju da savladaju Irce. Očekuje nas vrlo težak i neizvestan meč, pošto su Irci vrlo, vrlo tvrda ekipa. I kada gude to obično rade minimalnim rezultatom. Tim Ilije Stolice nije u velikoj formi, nije trijumfovao na poslednjih pet mečeva. Ipak, verujemo da će Orlići biti pravi kada to bude bilo najpotrebnije u ovim kvalifikacijama. Posebno, jer imaju mnogo aduta kao što su Luka Ilić i Joveljić.

Ovo je duel koji će odlučiti putnika za Prvenstvo Evrope. Hrvatska ima izvanrednu selekciju čiji članovi uglavnom igraju u zagrebačkom Dinamu. A kakvim potencijalom raspolažu mogli smo da vidimo u Ligi šampiona za mlade kada su stigli do četvrtfinala, a potom eliminisani zbog administrativne greške. O potencijalu golmana Šempera i Brekala se priča širom Starog kontinenta. Hrvati su favoriti, posebno jer će imati podršku publike u Vinkovcima.

Sudar dve ekipe koje se nalaze na dnu tabele Lige 1. Donkaster jeste u lošijoj situaciji, nalazi se u zoni ispadanja, dok je Blekpul na bod izvan crvene zone. Oba tima beleže očajne rezultate, pa je pravo pitanje ne ko će biti bolji, već manje loš. Donkaster je poražen an 10 od prethodnih 11 utakmica. Dovoljan razlog da zaobiđete keca.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Orlovi bi morali da "kljucnu" Estonce, a Galski petlovi Ruse

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2016, 11:14

Pogledajte nekoliko predloga za 29. mart…..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.