PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Probajte Liverpul, Đukića i Milijaša, ali PSŽ bi valjalo zaobići

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Probajte Liverpul, Đukića i Milijaša, ali PSŽ bi valjalo zaobići

Pogledajte nekoliko predloga za 5. januar...

NAPOMENAU rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

Mihajlovićeva ekipa ne zna za poraz još od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << onog meča sa Interom krajem oktobra, a pre dva kola je i Juventusu otkinula dva boda, i to u Torinu. Ni Lacio ne zna za poraz u ligi na poslednja četiri meča, još od utakmice sa Juventusom kod kuće, ali za to vreme imaju samo dve pobede. Sampa je tvrd orah, pa verujemo da će biti teško Laciju da ga polomi.

Daleko od toga da smo se vodili patriotskim motivima zbog Dušana Ivkovića i bivšeg kapitena naše reprezentacije Nenada Krstića. Defitivno, Anadolu Efes trenutno deluje nezaustavljivo. Pred Dudinom četom su pali i Fenerbahče, i Laboral Kuća u Vitoriji. Iako je reć o gradskom derbiju Pivari će ući u meč sa velikom dozom samopouzdanja što bi uz neosporan kvalitet više trebalo da im omogući lagan trijumf nad Bešiktašem. Istina domaćin je u seriji od tri vezane pobede, ali taj podatak im neće pomoći večeras.

Samo zato što ima dve utakmice manje od Aberdina šampion Škotske se nalazi na, za njega, nedopustivom drugom mestu tabele i zato želi ekspresni povratak na vrh. Seltik je na Boksing dej izgubio od Dandi junajteda, potom je odigrao bez golova sa Ros Kauntijem i sad je vreme da konačno proradi. A na stadionu Kilmarnoka ima četiri uzastopne pobede na kojima je postizao makar po tri gola, pa nema razloga da prekida tradiciju.

Vimbldon je ekipa koja igra u četvrtom rangu engleskog fudbala, Ligi dva. Ima veliku tradiciju, već je savladavao Liverpul u FA kupu, ali teško da će se to ponoviti, ta vremena su davno iza njih. Šta više, očekuje se ubedljiva pobeda gostiju, pred 5,000 navijača. Rodžersova ekipa je već ostvarila lagan trijumf u gostima nad drugoligašem Bornmutom u Liga kupu (3:1), pa ne vidimo zašto bi se to promenilo na gostovanju četvrtoligašima.

Bitka za opstanak u Kordobi. Najteže je dobiti mečeve pod pritiskom moranja, a upravo se u takvoj situaciji nalazi tim koji vodi bivši trener Partizana Miroslav Đukić. Prednost domaćeg terena daje zapravo svima u Kordobi da šire optimističke tonove, ali treba imati na umu da je Granada na poslednjih pet mečeva tri puta odigrala nerešeno. Mali broj golova je zagarantovan, a čini nam se da je remi najizvesniji ishod.

Korak napred, pa tri nazad. Tako nekako igra tim u kojem su glavne zvezde Srbi - Nenad Milijaš, Nikola Mikić i Branimir Subašić. Od kandidata ua ulazak u tursku elitu došli su u situaciju da se bore za opstanak. Manisu je u dvomeču kupa isprašio Trabzon (ukupan rezultat 11:0), ali je trener tog kluba odlučio da odmara glavne adute. Denzli je rival koji bi trebalo da padne u Manisi, jer igrama ne impresionira ove sezone. Kec dobro plaća... Možda ga treba zaokružiti, a zatim držati fige Milijašu i društvu.

PSŽ su na tabeli prestigli i fudbaleri Liona, pa je Parižanima pobeda postala imperativ. Pre samo dve nedelje, već su igrali sa Monpeljeom, i bilo je 0:0. Kada Monpelje igra kod kuće, pada dosta golova, ali se ishod vrlo teško predviđa. S obzirom na to da je domaći tim na sredini tabele, Blanovoj ekipi neće biti nimalo lako. Zaobiđite ovaj meč.

Jeste da je Barnli jedan od glavnih kandidata za ispadanje iz Premijer lige, jeste da je Totenhem uhvatio ozbiljan zalet, ali znamo da u FA kupu iznenađenja nisu retka. A domaćini su kod kuće vrlo nezgodni, sredinom decembra su srušili Sautempton. Veruje se da će Poketino odmarati glavne igrače, pa bi neko poput letargičnog Soldada mogao da dobije priliku u napadu. Ukoliko baš ne morate, izbegnite ovaj meč.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.