PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Igrači, Srbija vas zove! Aleks Marić će dominirati u Skoplju

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Igrači, Srbija vas zove! Aleks Marić će dominirati u Skoplju

Pročitajte nekoliko predloga za 8.septembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Inače, većinu parova izabrali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo iz današnje ponude Trostruki superpar.

Portugalci su u meču protiv Srbije propustili priliku da izbegnu večerašnjeg rivala u četvrtfinalu, pa će im se to sasvim izvesno obiti o glavu. Iako u svojim redovima imaju najboljeg igrača na svetu, Rikardinja, Portugalcima nedostaju pravi igrači, koji bi doneli dodatan kvalitet i ugrozili slavlje Crvene furije. Španci imaju verovatno najkompletniji tim na turniru, pa je potpno nevažno koji su igrači na terenu, jer su gotovo svi podjednakog kvaliteta.

U odnosu na ekipu koja je osvojila Kopa Libertadores prošle sezone, ekipa Rivera se nije mnogo menjala. Doduše otišli su „srce“ i „pluća“ veznog reda Kraneviter i Karlos Sančez, ali opet je to dovoljno jak tim koji se dobro pojačao i ulazi u sezonu kao jedan od najvećih kandidata za titulu. U prvom kolu novu sezone, River dočekuje prosečni Kvilmes koji ne bi trebalo da im napravi probleme na Monumentalu. Kec je jedini realan ishod.

Pobeda je daleko važnija domaćem timu koji se grčevito bori za opstanak, ali kvalitet je bez ikakve dileme na strani gostiju. Budućnost bi pobedom u Skoplju došla na korak od teoretskog overavanja prvog mesta u Jadranskoj ligi pred početak plej-ofa. Budućnost je samo jednom u sedam međusobnih okršaja poražena od Makedonaca, a u seriji je o četiri pobede i direktnim duelima. Lepa dvojka.

Iskusni centar igra dosta promenljivo ove sezone, ali je sa po 14 poena protiv Olimpije i Partizana nagovestio povratak u pravu formu pred start plej-ofa ABA lige. Iako će naspram sebe imati odličnog Uroša Lukovića, koji je ove sezone ubacio po 20 poena Partizanu i Crvenoj zvezdi, Marić ne bi trebalo da ima previše problema da prebaci granicu od 8,5 poena. Marićev prosek u dosadašnjem toku sezone u ABA ligi je okruglo devet poena, što svakako ne oslikava njegov objektivni kvalitet.

Možete li da zamislite sa kakvim samopouzdanjem će izaći naši momci na megdan Ukrajincima... U prethodnom meču je pala Portugalija, ekipa koja je objektivno jača od večerašnjeg rivala. Imaćemo i veliku podršku sa tribina, tako da tim Ace Kovačevića ima mnogo aduta u rukavu. Trijumf bi doneo istorijski uspeh, mada su Ukrajinci vrlo respektabilan rival.

Go Ahed Igles i dalje ima priliku da se domogne mesta koje vodi u elitu. Tačnije u plej-of. Den Boš je u padu forme, imaju tri vezana poraza. Gosti imaju poroznu odbranu, tako da treba očekivati sigurnu pobedu Go Ahed Iglsa i punu mrežu gostiju.

Braga igra odlično kod kuće i želi niz trijumfa na svom terenu koji traje još od kraja decembra. Estoril ove sezone nije tim, koji će se boriti za izlazak u Evropu. Pogotovo je loš u gostima gde je na 10 mečeva zabeležio šest poraza i postigao samo šest golova. Estoril nikada do sada nije postao nepoaržen u Bragi i verujemo da se tradicija nastavlja i večeras uz dva ili tri gola domaćeg tima.

Panatolikos je jedno od najvećih iznenađenja grčkog prvenstva. Gosti i dalje imaju šanse da se domognu mesta koje vodi u Evropi. U poslednjer vreme igraju odlično, imaju dve pobede u nizu. A u poslednja tri meča nisu primili gol. Panionios će imati prednost domaćeg terena, ali...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.