PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Red je da se proba dvojka na Austriju, fiksevi dana Helsinki, Slovan, Geteborg...

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Red je da se proba dvojka na Austriju, fiksevi dana Helsinki, Slovan, Geteborg...

Pogledajte nekoliko predloga za 24. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve...koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Nema potrebe za nekim velikim objašnjenjima zbog čega smo se odlučili za ovaj tip. Jednostavno, Maribor je mnogo bolji od Rudara i to će pokazati danas, pogotovo što je Olimpija juče slavila i povela trku. Rudar je jako loše počeo sezonu, remijem protiv jedne od najslabijih ekipa lige - Krškog, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu i pre svega formi...

Slovan je šokantno eliminisan u kvalifikacijama za Ligu Evrope i sada mu ostaje da se potpuno koncentriše na ono što ga čeka u domaćem šampionatu - a to je borba za novu titulu. Ovaj rival u potpunosti odgovara Slovanu posle evropske havarije - dao mu je samo dva gola na poslednjih osam duela - i tu priliku za rehabilitaciju domaćin neće ispustiti. Kec dolazi uz najmanje dva gola.

Geteborg nipošto ne sme da kiksne ukoliko hoće da zadrži korak sa vrhom tabele. Štaviše, tri boda bi smanjila razliku u odnosu na lidera Malme koji je juče kiksnuo protiv Kalmara. Domaćin se pobedom potpuno vraća u borbu za titulu, pošto prilazi na minus četiri. Jenčeping je slab gost, u sedam utakmica dosadašnjeg dela prvenstva slavio je samo jednom. Sve osim keca bilo bi prvoklasno iznenađenje.

Helsinki je zabeležio samo dve pobede na prethodnih pet ligaških mečeva i ispustio je prvo mesto, tako da danas pravo na grešku ne postoji. PK-35 je poslednji na tabeli i nema ni kvaliteta ni dovoljno samopouzdanja da izbegne ubedljiv poraz. Mi ćemo se zadovoljiti čistom jedinicom, ma kako i koliko ubedljivo došla. Hrabriji bi možda mogli da probaju GG, tako kaže tradicija...

Oba tima raspolažu s vrlo dobrim napadačkim potencijalom, a opet, dobro vam je poznato kako Danci igraju. Kada se na sve to doda tradicija duela ovih ekipa (gg redovno dolazi već četiri, pet godina) dileme nema - gg3+ jednostavno mora da se pokuša. Ni "suvo" 3+ ne donosi lošu kvotu, baš kao ni samo gg...

Još jedan duel na koji ponajviše gledamo kroz noviju istoriju međusobnih duela. Kada god su se u poslednjih nekoliko godina sastajali Tun i Vaduc pravo je čudo bilo kada neko pobedi - od osam prethodnih susreta čak u šest navrata bilo je nerešeno. Sada je još prvi meč u sezoni, niko neće želeti da previše srlja i juriša glavom bez obzira. Uvek je na startu prvenstva, ako ništa drugo, dobro izbeći poraz.

Sent Pelten je novajlija u ligi, slabo ga poznajemo i iz poštovanja prema jednom od najvećih austrijskih klubova red je da se proba s dvojkom. Takođe, taj "red" ima i pokriće. Bečki tim deklasirao je Kukeši na startu kvalifikacija za Ligu Evrope (5:1) čime je pokazao da je u odličnoj formi. Kvota izaziva, pa ko voli da reskira neka izvoli.

Međusobne rezultate ovih ekipa ne možete uhvatiti "ni za glavu, ni za rep", u pitanju su timovi sličnog kvaliteta i zato bolje ne jurite ovde keca. Split, ako je imalo sličanh onom Splitu iz prošle sezone, ima jaku odbranu, teško prima golove, pogotovo u gostima i imao je treću najbolju defanzivu lige, ako se računaju utakmice na strani. Bolje zaobiđite ovaj duel...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.